STERK IN GEZINSBEGELEIDING

Als gezin wil je een eenheid vormen, gelukkig zijn en thuiskomen in een stabiele thuissituatie. Maar soms lopen dingen anders dan je als ouders had voorzien. Bijvoorbeeld door een scheiding of traumatische gebeurtenis in het leven van je kind(eren). Soms is er geen duidelijke oorzaak en vertoont je kind moeilijk te sturen gedrag. Dit kan problemen opleveren op school, werk of thuis.

Elk gezin is anders. En iedere persoon in het gezin heeft zijn eigen kwaliteiten. Door te focussen op wederzijds begrip begeleid ik gezinnen naar een thuissituatie waarin iedereen zich gehoord voelt. Een fijne situatie waarin jullie naar elkaar kunnen luisteren en iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Het doel van gezinsbegeleiding is om problemen die er spelen te herstellen en jullie zelfredzaamheid te vergroten. Op deze manier kunnen jullie toekomstige problemen samen oplossen en weer als gezin functioneren op eigen kracht.

Draait je gezin niet goed en ben je benieuwd of ik jullie kan helpen? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking.

Contact