WIE BEN IK

Ik ben Rene van Halderen. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in hartje Amsterdam. Van jongs af aan wilde ik mensen helpen. Ik werk dan ook al ruim 12 jaar met kinderen, volwassenen en gezinnen die worstelen met opvoedings- of gedragsproblemen. Dat doe ik als gezinsondersteuner bij een sociaal wijkteam en sinds 2016 ook als ZZP’er.

Met veel optimisme, eerlijkheid en betrokkenheid ondersteun ik ouders en hun kinderen bij uiteenlopende problemen. Ik kijk scherp naar wat er speelt en heb aandacht voor jullie talenten en kwaliteiten. We gaan samen aan de slag om de situatie aan te pakken en jullie zelfredzaamheid te vergroten met een daadkrachtige, doelgerichte aanpak. Zo kunnen jullie als gezin weer met frisse moed verder.

Ik werk snel en flexibel. Bij mij heb je geen lange wachttijden, aanvraagformulieren en procedures. Bovendien kom ik bij je thuis zodat je in je vertrouwde omgeving bent. Mijn doel is dat jullie de handvatten krijgen om toekomstige problemen (weer) zelf het hoofd te bieden.

Denk je dat ik jou of jullie kan helpen? Neem dan gerust contact met me op. Je mag altijd bellen of mailen om te overleggen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

afspraak maken