WIE BEN IK

Ik ben Rene van Halderen, oprichter van Leefsterk. Al sinds 2010 ondersteun ik gezinnen en kinderen waarbij opvoedings- en gedragsproblemen een rol spelen, en help ik mensen hun relatie op een goede manier te beëindigen. In 2016 heb ik Leefsterk opgericht, waardoor ik kon focussen op wat ik belangrijk vind als hulpverlener: mensen helpen het weer zélf te doen.

Met veel optimisme, eerlijkheid en betrokkenheid ondersteun ik ouders en hun kinderen bij uiteenlopende problemen. Ik kijk scherp naar wat er speelt en heb aandacht voor jullie talenten en kwaliteiten. We gaan samen aan de slag om de situatie aan te pakken en jullie zelfredzaamheid te vergroten met een daadkrachtige, doelgerichte aanpak. Zo kunnen jullie als gezin weer met frisse moed verder.

Ik werk snel en flexibel. Bij mij heb je geen lange wachttijden, aanvraagformulieren en procedures. Bovendien kom ik bij je thuis zodat je in je vertrouwde omgeving bent. Mijn doel is dat jullie de handvatten krijgen om toekomstige problemen (weer) zelf het hoofd te bieden.

Denk je dat ik jou of jullie kan helpen? Neem dan gerust contact met me op. Je mag altijd bellen of mailen om te overleggen. Een intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

afspraak maken