STERK IN SCHEIDINGSHULPVERLENING

Soms zijn relatieproblemen niet meer te overbruggen. Als jullie kiezen voor een echtscheiding moeten er veel praktische zaken worden geregeld, terwijl je beide allerlei emoties ervaart. Het is een heftige tijd, zeker als er kinderen in het spel zijn. Het lukt niet altijd om hier samen uit te komen. Soms escaleert de situatie zelfs tot een vechtscheiding, waarbij jij en je (ex)partner veel ruzieën of niet meer met elkaar spreken. Een situatie die niemand graag wil.

Gaan jullie scheiden en willen jullie dit gezamenlijk goed regelen? Zonder conflicten en ruzie? Dan help ik jullie daarbij. Als scheidingshulpverlener ben ik gecertificeerd om te werken met de SCHIP-aanpak. Dit staat voor Samenkomen, Conflict- en verliesverheldering, Helpend horen, Integratie en Partners. Deze aanpak is effectief om (dreigende) vechtscheidingen te voorkomen en op te lossen.

Ik help jullie om samen los van elkaar verder te gaan. Met goede communicatie, wederzijds begrip en vertrouwen in de ander. Het doel is dat jullie weer prettig kunnen communiceren en afspraken maken, zodat een veilige en fijne situatie ontstaat voor de kinderen én jullie zelf.

Ben je benieuwd of ik jou en je gezin kan helpen? Of wil je meer informatie over mijn diensten? Stuur me een berichtje. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

Contact